Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

Zelfstandig recruiter investeert weinig in zichzelf

Na een kort onderzoek blijkt dat zelfstandig recruiters (lees: de recruiters die bij de KVK staan ingeschreven) niet tot weinig in zichzelf investeren.

Recruitment ondernemers laten zich met name leiden (of beter gezegd lijden) door de (operationele) werkdruk om vacatures in te vullen. Door opdrachtgevers die gister nog iemand nodig hebben, die pushen voor (meer) goede kandidaten en verwachten dat jij als recruiter het schaap met de vijf poten uit je hoge hoed tovert.

Vaak zijn recruitment ondernemers, ondernemer geworden voor meer (keuze)vrijheid, afwisseling en/of de mogelijkheid om meer te verdienen. Het ondernemerschap zit er (nog) niet in. Er komt relatief makkelijk veel omzet binnen en er zijn maar weinig kosten. Er wordt alleen vergeten dat je zelf als ondernemer de belangrijkste ‘asset’ van je bedrijf bent. Zonder jou is er tenslotte geen bedrijf.

Investeren in jezelf; in je vakkennis en in je persoonlijke ontwikkeling zorgt ervoor dat je echt gaat groeien. Niet alleen in omzet, maar ook in eigenwaarde en in je zelfvertrouwen.

[instagram-feed]