Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

Wie is jouw doelgroep op de arbeidsmarkt?

“Heb jij al eens goed onderzoek naar jouw doelgroep op de arbeidsmarkt gedaan?”

Mijn eerste vraag die ik stel als recruiters bij mij aangeven dat er geen kandidaten solliciteren op hun vacatures. 

Het is ook de eerste vraag die ik stel als ze aangeven dat ze niet weten waar ze kandidaten kunnen vinden. Het is ook de eerste vraag als…. zo kan ik nog wel even doorgaan.

Recruiters werken veel vanuit aannames. ‘Ik ken de doelgroep wel’. Pas als je echt met de doelgroep in gesprek gaat, leer je de doelgroep kennen!

Regelmatig geven de recruiters die ik begeleid aan verbaasd te zijn over de antwoorden die hun doelgroep gaven. Zo had ik laatste een klant waarbij de kandidaten letterlijk voor het oprapen lagen op een ander platform, maar daar was zij niet actief.

Wil je dat ik deze vraag een keer aan jou stel en dat ik met je meedenk hierover? Elke 1e en 15e van de maand selecteer ik een recruiter voor een Gratis Groeicall.

[instagram-feed]