Ik laat je zo snel mogelijk weten wanneer het volgende webinar is

Claim alvast een cadeauOver Kim

Eenmalig welkomstcadeau!

Je hebt je waarschijnlijk opgegeven voor het gratis webinar omdat je meer goede sollicitanten wilt ontvangen of het idee hebt met Employer Branding en/of Recruitment Marketing aan de slag te ‘moeten’. Het gratis webinar gaat je zeker helpen, maar hoe zou je het vinden om meteen door te pakken? In mijn e-book Bekend, Zichtbaar en Aantrekkelijk voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt ga ik namelijk al in op beide onderwerpen. En omdat jij je zojuist hebt opgegeven geef ik je bij deze een eenmalige TIJDELIJKE KORTING op het e-book. Let op: het is echt tijdelijk want als je dit scherm sluit vervalt ook het welkomstcadeau.

Bekend, zichtbaar en aantrekkelijk worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt

E-book

€ 29,99

€ 19,49

Ruim 40 pagina’s vol informatie en inspiratie

Veel oefeningen die je direct kunt meedoen

Na het lezen kun je meteen aan de slag in jouw organisatie!

Normaal kost het e-book 29,99 euro, maar omdat je de checklist hebt gedownload krijg je van mij als ‘welkomstcadeautje’ nu eenmalig 35% korting.

Gebruik onderstaande kortingscode om het e-book voor € 19,49 aan te schaffen.

Code: bekendzichtbaar

“Dit e-book is super interessant en volledig als je je bezig houdt met de werving van personeel. Het is een praktisch e-book waarin alle aspecten van recruitment uitvoerig worden besproken. Kim is een ervaren en gedreven recruiter met veel professionele kennis en praktijkervaring. Zij geeft in het boek veel handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en zo stap voor stap recruitment van jouw organisatie beter op de kaart te zetten. De inhoud staat gelijk aan die van een dure training, maar het kost je maar een schijn daarvan. Een kleine investering voor veel inhoudelijke waarde en kennis. Het boek is vermakelijk en makkelijk te lezen, een aanrader dus.”

Annelies Brouwer-Kraaijeveld

Online Recruiter, Match!

[instagram-feed]