KRIJG MEER RUST EN VRIJHEID IN JOUW BEDRIJF

Doen wat je écht leuk vindt met meer (stabiele) omzet en de vrijheid over je eigen agenda

Kandidaten voor vacatures vinden lukt jou wel, maar…

 

Je bent een ervaren recruiter en hebt inmiddels alweer een paar jaar je eigen bedrijf. Het loopt goed. Op jaarbasis heb je ook een goede omzet, maar toch zijn er dingen die voor je gevoel beter kunnen…

Kandidaten vind je namelijk wel, maar het kost je veel tijd en energie om de juiste kandidaat aan tafel bij je klant te krijgen.

Je verdient al goed, maar je wordt geleefd door het nu waarbij je NU die vacature moet invullen. Je werkt zonder plan en voelt dat je meer als een ondernemer zou moeten gaan denken en werken. 

Je merkt dat er weinig balans is tussen je werk en privéleven en voor je gevoel sta je altijd ´aan´. Je wordt vaak (terug)gebeld door kandidaten of klanten als je net met iets anders bezig bent en werkt dan ook meer uren dan je eigenlijk zou willen.

Het liefst zou je vaker om 3 uur je laptop dicht willen doen zodat je er voor je gezin kunt zijn. Of spontaan tussendoor buiten de deur gaat lunchen of de sportschool in kunt gaan. Zonder je schuldig te voelen of gebeld te worden.

Je wil de ruimte en vrijheid ervaren in je agenda. Tenslotte ben je daar ooit ondernemer voor geworden.

Rust en vrijheid ervaren terwijl je bedrijf ondertussen doorloopt en je meer (stabiele) omzet hebt die niet afhankelijk is van elk uur dat jij werkt.

“Maak de vertaalslag van aanrommelen en (financiële) onzekerheid naar meer rust, omzet en vrijheid.”

recruitment marketing

Ik geloof in een nieuwe manier van ondernemen binnen recruitment. Waarbij jij je bedrijf op jouw voorwaarden runt en je de dingen doet die je écht leuk vindt met klanten die bij jou passen.

Een bedrijf met meer vaste maandelijkse omzet en waar je tegelijkertijd de vrijheid over je eigen agenda hebt zodat je ook echt de rust en vrijheid gaat ervaren. Maar ook dat je voelt wanneer genoeg, ook echt genoeg is en je niet jouw energie verspilt aan de verkeerde dingen. Juist dat geeft namelijk die rust en vrijheid.

Je krijgt meer plezier en successen in je bedrijf en een betere work-life balans. Ik laat jou zien welke waarde jij kunt voelen en betekenen. Je gaat je bedrijf zo inrichten dat je genoeg tijd hebt voor recruitment én voor de acties die ervoor gaan zorgen dat jij klanten en kandidaten gaat aantrekken.

Je wordt bekend, zichtbaar en aantrekkelijk voor kandidaten en klanten zodat zij contact gaan opnemen met JOU omdat ze graag door jou geholpen willen worden.

Voor iedereen is er een ander pad naar succes, we gaan samen onderzoeken waar jouw succes zit en wat de route naar dat succes gaat zijn.


Laten we in gesprek gaan, zodat ik je kan introduceren in deze nieuwe manier van ondernemen binnen de recruitmentbranche.

 

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg”

DE 4 STAPPEN NAAR MEER RUST EN VRIJHEID

Dit unieke online programma gaat ervoor zorgen dat jij meer rust en vrijheid gaat ervaren. Het programma duurt 6 maanden en wat je leert ga je ook direct in de praktijk oefenen en verbeteren zodat je ook echt de resultaten gaat ervaren.

Vergroot je ondernemersmindset

Hoe ziet jouw ideale leven eruit, welke omzet hoort daarbij, hoe kun je denken als een grote ondernemer en wat zou de meest succesvolle jij doen? Ik sta naast jou bij het maken van belangrijke keuzes in je bedrijf zodat je het niet alleen hoeft te doen en we samen jouw route naar het succes kunnen bepalen.

Je trekt doorlopend de meeste passende klanten en kandidaten aan

Je leert hoe je klanten en kandidaten zo kunt triggeren dat je ze gaat verleiden om contact op te nemen met jou, in plaats van dat je het gevoel hebt aan hen te moeten trekken of ze te moeten overtuigen.  Zij gaan bewust voor jou kiezen en op de voorwaarden die jij wilt.

Vergroot jouw waarde voor je klanten en kandidaten

Je gaat ontdekken wat jouw waarde voor je klant is, hoe je je waarde kunt verhogen en hoe je kandidaten en klanten meer betrokken kunt maken bij jouw bedrijf. Een onderdeel hiervan is dat we gaan kijken naar jouw verdienmodel. Wellicht is er een slimmer verdienmodel waarmee je meer vrijheid gaat ervaren. 

Je krijgt meer gedaan in minder tijd

Je leert hoe je slimmer gaat werken in plaats van harder waardoor je meer kunt doen in minder tijd. Daarbij hoort ook, dat je de juiste dingen doet zodat alle activiteiten die je deze week doet ervoor zorgen dat het werk in de volgende weken naar je toe gaat komen.

Coaching en begeleiding

We beginnen met een 1-op-1 kickoff waarin we jouw doelen gaan bepalen. Ook gaan we hierbij kijken hoe jij je ideale leven zou kunnen indelen en met welk verdienmodel.

Elke maand hebben we een online 1-op-1 coachingssessie waar je al jouw vragen kunt stellen en kunt sparren over de dingen waar je tegenaan loopt. Ook vertel ik welke groei ik nog bij jou zie zoals welke waarde jij kunt betekenen voor jouw klanten waardoor je veel meer vanuit je kracht gaat werken en de dingen gaat doen die jij écht leuk vind.

Tussendoor hebben we wekelijks contact via de mail waarbij ik je opdrachten en eventuele (nieuwe) content review en feedback geef. Je deelt wekelijks je successen (klein en groot) met jezelf en met mij zodat je ook echt de groei gaat ervaren die je meemaakt.

Ik laat je jouw waarde inzien en voelen en keuzes maken die bij jou passen zodat je jouw bedrijf op jouw voorwaarden kunt inrichten waardoor je de rust en vrijheid gaat ervaren waar je zo naar verlangt.

Elke recruitmentondernemer kan dit, of je nu ZZP-er bent of al met een (klein) team werkt.
Jij kan het dus ook!

DIT IS NIET VOOR IEDEREEN…

 

Je bent een ervaren recruiter en minimaal één jaar ingeschreven bij de KVK

Je weet al wel welke omzet je jaarlijks wilt behalen, maar verder heb je niet het gevoel echt aan het ondernemen te zijn. En het werkt, want je hebt al een mooie omzet. Maar je wilt doorgroeien naar een bedrijf op jouw voorwaarden waarin je niet alleen aan het rennen bent om die ene vacature in te vullen, maar juist ook de rust en vrijheid ervaart met een stabiele omzet.

Je post wel al berichten op LinkedIn, maar meer dan wat likes of reacties van kennissen, recruiters of mensen die jou die like gunnen krijg je niet. Het levert je nog geen goede kandidaten en/of klanten waarmee jij zou willen werken op.

Je bent een aanpakker en hebt een ´doeners´ mentaliteit. Je staat open voor veranderingen, ook al moet je hiervoor soms uit je comfortzone stappen.

Laten we in gesprek gaan met elkaar…

 

Via onderstaande button kun je vrijblijvend een Gratis Matchcall met mij inplannen zodat we samen kunnen ontdekken waar jij nu staat en of je nu op het goede punt staat waarop ik je kan helpen met mijn programma.

Deze call is helemaal gratis en verplicht je verder tot niets, maar hij is niet voor iedereen geschikt.

Na het aanmelden voor de Gratis Matchcall stuur ik je binnen 24 uur een vragenlijst ter voorbereiding van onze sessie.

Na ontvangst van de vragenlijst hoor je of je geselecteerd bent voor het gesprek. Ik heb slechts twee plaatsen per maand beschikbaar hiervoor.

Jouw investering voor dit 6 maanden programma

 

Prijs per maand

 

963,-

 

MEER RUST EN VRIJHEID

Start direct!

Jouw bedrijf op jouw voorwaarden

 6 maanden training en coaching

 

Of betaal in 1 keer en krijg €781 korting!

 

4997,-

 

MEER RUST EN VRIJHEID

Start direct!

Jouw bedrijf op jouw voorwaarden

 6 maanden training en coaching

Plan een Gratis Matchcall

 Twijfel je en wil je even bellen om te kijken of dit programma iets voor jou is? In een Gratis Matchcall bekijken we samen waar jij nu staat en tegenaan loopt zodat we samen kunnen ontdekken in hoeverre ik je kan helpen en mijn programma bij jou past.

Wat anderen over Kim zeggen:

Luister naar deze podcast met een klant

Pascal Petri, ZZP Recruiter, begeleidde ik van het welbekende uurtje-factuurtje model naar een model met een vast bedrag per maand. In deze podcast vertelt hij hoe die reis is gegaan.

Kim weet waar ze het over heeft en is goed in staat om zich in jouw schoenen te verplaatsen.

Ik heb het programma als erg praktisch en leerzaam ervaren. En daar bleef het niet bij. Naast de inhoud van het programma zijn we ook op andere zaken ingegaan die mijn ogen hebben geopend. Je krijgt veel meer inzicht in hoe je aan je bedrijf, en jezelf, kunt werken. Al met al een fantastische ervaring.

Vincent van der Vaart

Interim Recruitment Adviseur (ZZP), FYGI

Eerlijk is eerlijk door de geldinvestering twijfelde ik om te starten. Met een nieuw verdienmodel, 3 nieuwe klanten en nog meer potentiele klanten in het vooruitzicht ben ik super blij dat ik toen JA heb gezegd.

Ik wilde mezelf committeren en hier ben ik door Kim bij geholpen. Zowel inhoudelijk als mijn commitment aan de stappen die ik wilde zetten.

Haar ervaring in ondernemerschap, recruitment en nieuwe verdienmodellen zijn van grote meerwaarde.

Dit programma is heel erg aan te raden voor zzp en recruitment ondernemers die een andere richting in willen.

Marnix van Doorn

Recruitment ondernemer, MBO Recruiter

Kim kwam voor mij op het juiste moment als zelfstandig recruiter.

Het is voor mij de investering meer dan waard geweest, ook omdat je op de juiste manier gepusht wordt om eens te kijken hoe je je werk anders en beter kunt aanpakken.

Kim houdt je de confronterende spiegel voor en helpt je op een fijne manier uit je comfort zone te stappen.

Het online programma zit goed in elkaar en Kim reikt je de ideeën aan om je zichtbaarheid richting kandidaten en opdrachtgevers te vergroten waarmee je ook echt resultaten behaald.

Nicolien Stam

Zelfstandig W&S Recruiter (Belgie), Fresh Recruitment

Kim kreeg ook deze leuke berichten…

pascal petri

Je leeft maar één keer…

Over Kim

Trainer, coach, auteur en Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer 2022


Toen ik begon als recruitmentondernemer was ik een echte freebie hunter. Ik ging werkelijk alle gratis webinars en e-books af. Ik dacht na zo’n gratis webinar altijd; ‘ik ga het eerst zelf proberen’. En dat deed ik dus ook. Maar bij iets dat gratis is krijg je nooit alle informatie te horen en dus komt zoiets met jezelf alleen nooit écht goed van de grond. Ik heb hiermee zóveel tijd verspild. En los van de tijd was ik vaak ook gefrustreerd dat het bij mij niet werkte. Ik ploeterde alleen door en werd er moedeloos van.

Toen besloot ik te investeren in mezelf. Ik voelde dat het tijd was voor verandering. De dingen in mijn bedrijf moesten anders van mezelf. En dat gebeurde… ik maakte keuzes die ik zelf nooit had durven nemen. Ik werd daardoor zekerder van mezelf en wist veel beter waar ik écht energie van kreeg. Ik stopte dan ook met opdrachten waar ik geen energie van kreeg, ik besteedde werk uit en ik zei regelmatig NEE tegen klanten.

Inmiddels heb ik meer dan 15.000 euro in mezelf geïnvesteerd. Variërend van recruitment- en marketingtrainingen tot aan business coaching. In 2023 heb ik ook een opleiding tot holistisch coach succesvol afgerond. De groei die ik heb meegemaakt door deze investeringen maakt dat ik nu de rust en vrijheid heb in mijn bedrijf. Ik werk wanneer IK dat wil en hoe IK dat wil. Maar bovenal heb ik deze kennis ook allemaal toegepast in mijn online programma. Inmiddels draait het programma niet alleen meer om meer goede kandidaten of ideale klanten krijgen.

Als je met mij gaat samenwerken gaan we onderzoeken hoe jouw meest ideale leven eruit ziet en wat de route daarnaar toe is. Welke keuzes heb je te maken om dat te bereiken zodat je die rust en vrijheid waar je zo naar verlangt te gaan ervaren?

Ik merk het ook aan de deelnemers die ik het afgelopen jaar heb begeleid. Ze ervaren meer succes, ze groeien op persoonlijk vlak, ze groeien als ondernemer én ze groeien in omzet.

Voel jij ook dat het NU tijd is voor die verandering in jouw bedrijf? Plan met mij een matchcall in zodat we samen kunnen kijken in hoeverre ik jou kan helpen.

Heb je nog vragen? Zie hieronder de meestgestelde vragen.

Is het programma geschikt voor mij?

Dit programma is het meest geschikt voor zelfstandige bureau, corporate en interimrecruiters, die al meerdere jaren in de recruitment werkzaam zijn. Je hebt een prima omzet, maar merkt dat je veel operationeel in je bedrijf bezig bent en verlangt naar meer (stabiele) omzet, rust en vrijheid.

Bij de meeste trainingen krijg je alleen maar de theorie en strategie. Ik ben iemand van de praktijk en wil graag tips op mijn situatie, hoe is dat in dit programma?

Dit programma is juist heel praktisch. In de trainingen krijg je de theorie én direct allerlei oefeningen die je in de praktijk gaat uitvoeren. In de academy waaar je toegang toe krijgt staan ook extra opdrachten zodat je echt in de praktijk stappen gaat zetten.

Wekelijks stuur je mij de opdrachten, stel je vragen en deel je jouw successen met mij. Verder hebben we elke maand een call waarin we dieper in gaan op jouw situatie en ook geef ik aan welke groei ik nog zie voor jou. Kortom: theorie met heel veel praktijk specifiek voor jouw situatie.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je krijgt een aanmeldingsmail met daarin het Bonus e-book Bekend Zichtbaar en Aantrekkelijk voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Je kunt dus meteen aan de slag!

Binnen een dag neemt Kim contact met je op om de kickoff te plannen waarin we echt gaan induiken op jouw ideale situatie en hoe we daar gaan komen. Zodat jij jouw bedrijf op jouw voorwaarden kunt gaan runnen en toewerken naar meer (stabiele) omzet, rust en vrijheid.

Ik weet niet of dit het juiste moment is om te starten

Er is altijd wel een reden om het maken van een keuze uit te stellen. Het juiste moment komt in feite nooit. En dat terwijl tijd je kostbaarste bezit is. Als je voelt dat dit programma is wat je wil bereiken, dan nodig ik je van harte uit om juist nu geheel kosteloos en vrijblijvend een matchcall met mij in te plannen. Waarom zou je nog langer aanmodderen?

Hoeveel uur per week ben ik ermee bezig, want ik heb het heel druk.

Ik begrijp dat je het heel druk hebt. Het programma is er ook juist op gericht om je een werkwijze aan te leren, die je tijd gaat besparen en meer rust en vrijheid oplevert. Wel verwacht ik van jou dat je minimaal 2 uur tijd per week vrij maakt om deze nieuwe stappen te implementeren.

Ik vind het programma erg duur

Het klopt inderdaad dat het een hele investering is. Als het een grote investering is dan betekent dit, dat de kans alleen maar groter wordt dat je succesvol wordt met dit programma. Je commitment is hoger en je gaat daarom de acties die bewezen zijn alleen maar beter uitvoeren.

Ik heb het zelf ook met een investering gehad die ik eigenlijk te duur vond. Ik heb het toch gedaan en doordat ik het veel geld vond, wilde ik er ook echt alles eruit halen waardoor mijn resultaat veel groter was.

Uiteindelijk gaat het erom wat het je waard is om toe te werken naar jouw ideale leven waarin je jouw bedrijf op jouw voorwaarden runt. Waarin je meer (stabiele) omzet hebt, rust en vrijheid gaat ervaren. Wat is jou dat waard? En waar sta je over een jaar als je het niet zou doen?

Ik wil het eerst zelf proberen

Wat heeft dat je tot dusver opgeleverd? Hoeveel omzet loop je mis door zelf aan te blijven modderen? Je bent niet voor niets op deze pagina. Als je voelt dat dit is wat je wil bereiken, dan nodig ik je van harte uit om geheel kosteloos en vrijblijvend een matchcall met mij in te plannen. Als ik denk dat je het zelf kunt, maar alleen even een schop onder je kont nodig hebt, dan zal ik het ook eerlijk zeggen 🙂

Wat zijn de data van de trainingen en calls, want ik weet niet of ik dan kan.

Het programma duurt 6 maanden, de trainingen in de academy kun je doen op een zelf gekozen tijdstip en samen prikken we de dagen en tijden voor de 1 op 1 calls. Verder plan ik elke 1-1,5 maand een gezamenlijke sessie in met de deelnemers die op dat moment het programma volgen. Dit is optioneel en als je kunt sluit je aan, als je niet kunt sluit je de volgende keer aan.

Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij:

Meest invloedrijk Recruitment Marketeer 2022

Winnaar Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer 2022
(publieks- én juryprijs)