wat anderen over Kim zeggen...

Luister naar deze podcast met een klant

Pascal Petri, ZZP Recruiter, begeleidde ik van het welbekende uurtje-factuurtje model naar een model met een vast bedrag per maand. In deze podcast vertelt hij hoe die reis is gegaan.

Lees wat eerdere klanten zeggen

Kim weet waar ze het over heeft en is goed in staat om zich in jouw schoenen te verplaatsen.

Ik heb het programma als erg praktisch en leerzaam ervaren. En daar bleef het niet bij. Naast de inhoud van het programma zijn we ook op andere zaken ingegaan die mijn ogen hebben geopend. Je krijgt veel meer inzicht in hoe je aan je bedrijf, en jezelf, kunt werken. Al met al een fantastische ervaring.

Vincent van der Vaart

Interim Recruitment Adviseur (ZZP), FYGI

Kim kwam voor mij op het juiste moment als zelfstandig recruiter.

Het is voor mij de investering meer dan waard geweest, ook omdat je op de juiste manier gepusht wordt om eens te kijken hoe je je werk anders en beter kunt aanpakken.

Kim houdt je de confronterende spiegel voor en helpt je op een fijne manier uit je comfort zone te stappen.

Het online programma zit goed in elkaar en Kim reikt je de ideeën aan om je zichtbaarheid richting kandidaten en opdrachtgevers te vergroten waarmee je ook echt resultaten behaald.

Nicolien Stam

Zelfstandig W&S Recruiter (Belgie), Fresh Recruitment

Wij waren zoekende hoe wij onze markt moesten bereiken via content die we actief publiceerden.

Hiervoor hebben we de samenwerking met Kim gezocht en die heeft ons vanaf het begin meegenomen in haar verhaal en visie hoe dit te doen. Dankzij haar begeleiding hebben we een nieuwe website gelanceerd die helemaal beschreven is naar de wensen en interesses van onze doelgroep.

Daarnaast konden we continu sparren over overige content die we via de socials publiceerden.

Deze samenwerking is erg goed bevallen en hebben deze d.m.v. een vervolgplan voortgezet.

Jeroen Ensink

Recruiter, (destijds) Atensus Detachering

Voordat ik met Kim ging samenwerken zat ik regelmatig met vragen zoals: doe ik alles nog op de juiste manier? Doe ik überhaupt de juiste dingen? Is mijn kennis nog up to date?
Soms maakte het mij zelfs wat onzeker in mijn werk als recruiter.

Heel eerlijk, vanwege de investering twijfelde ik wel even, maar het was de investering zeker waard!

Ik heb veel geleerd en ben nu veel zekerder, doe dingen weer op de juiste manier, heb meer focus en weet nu ook wat ik kan doen om klanten en kandidaten aan te trekken.

Naast Kim haar kennis, is ze ook een hele fijne persoonlijkheid. Ik raad een samenwerking met Kim aan elke zelfstandige recruiter aan.

Ivanka Meulman

Eigenaresse, IM Staffing Solutions

Eerlijk is eerlijk door de geldinvestering twijfelde ik om te starten. Met een nieuw verdienmodel, 3 nieuwe klanten en nog meer potentiele klanten in het vooruitzicht ben ik super blij dat ik toen JA heb gezegd.

Ik wilde mezelf committeren en hier ben ik door Kim bij geholpen. Zowel inhoudelijk als mijn commitment aan de stappen die ik wilde zetten.

Haar ervaring in ondernemerschap, recruitment en nieuwe verdienmodellen zijn van grote meerwaarde.

Dit programma is heel erg aan te raden voor zzp en recruitment ondernemers die een andere richting in willen.

Marnix van Doorn

Recruitment ondernemer, MBO Recruiter

Kim is een geweldige coach! Ik vind het als zelfstandige lastig om geen sparringpartner te hebben. Tijdens de coachgesprekken kon ik allerlei vragen stellen en de dingen die ik leerde gelijk toepassen op mijn eigen situatie. Na elk gesprek kon ik met concrete stappen verder gaan.

Het is me eindelijk gelukt om mijn doelgroep te definiëren. Ook ben ik al aan de slag gegaan met de juiste content voor de doelgroep te maken. Ik heb het programma zelfs net verlengd bij Kim! Dan kan ze mij de komende tijd hier nog meer in gaan begeleiden.

Abeer Mahdi

IT Recruiter (ZZP bureau), Fresh New Step

Het programma van Kim heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen mogelijkheden mbt het efficiënter de juiste kandidaten te vinden en te bereiken.

Ik heb nu meer opdrachten en plaats meer kandidaten.

Het onderdeel recruitment marketing vond ik ook echt een toegevoegde waarde. We denken er vaak niet aan om het toe te passen. Nu doe ik dat wel en het heeft me veel opgeleverd. Bedankt Kim!

Chantal Walters

Interim & Bureau Recruiter ZZP, HuysvanRecruiters

Met Kim hem ik toegewerkt naar de branding van mijn nieuwe bedrijf Melior Jobs.

Ik heb veel meer inzicht gekregen in mijn doelgroep en hoe deze te benaderen. Hoe kan ik ze (veel) beter bereiken en de juiste snaar raken? Tevens heb ik met mijn bedrijf de focus op verschillende vlakken nu een stuk scherper.

De gesprekken en sessies met Kim heb ik als zeer prettig en constructief ervaren. Ze hielp mij elke keer weer de juiste focus te bepalen.

Nathan Harder

Eigenaar, Melior Jobs

Deze leuke berichtjes kreeg ik van klanten…

 

tamara

Ook Tim vertelt in een podcast hoe hij het programma heeft ervaren…

 

Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij:

Verlang jij ook naar meer rust en vrijheid als (zzp) Recruiter?