wat anderen over Kim zeggen...

Kim weet waar ze het over heeft en is goed in staat om zich in jouw schoenen te verplaatsen.

Ik heb het programma als erg praktisch en leerzaam ervaren. En daar bleef het niet bij. Naast de inhoud van het programma zijn we ook op andere zaken ingegaan die mijn ogen hebben geopend. Je krijgt veel meer inzicht in hoe je aan je bedrijf, en jezelf, kunt werken. Al met al een fantastische ervaring.

Vincent van der Vaart

Interim Recruitment Adviseur (ZZP), FYGI

Kim is een geweldige coach! Ik vind het als zelfstandige lastig om geen sparringpartner te hebben. Tijdens de coachgesprekken kon ik allerlei vragen stellen en de dingen die ik leerde gelijk toepassen op mijn eigen situatie. Na elk gesprek kon ik met concrete stappen verder gaan.

Het is me eindelijk gelukt om mijn doelgroep te definiëren. Ook ben ik al aan de slag gegaan met de juiste content voor de doelgroep te maken. Ik heb het programma zelfs net verlengd bij Kim! Dan kan ze mij de komende tijd hier nog meer in gaan begeleiden.

Abeer Mahdi

IT Recruiter (ZZP bureau), Fresh New Step

Het programma van Kim heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen mogelijkheden mbt het efficiënter de juiste kandidaten te vinden en te bereiken.

Ik heb nu meer opdrachten en plaats meer kandidaten.

Het onderdeel recruitment marketing vond ik ook echt een toegevoegde waarde. We denken er vaak niet aan om het toe te passen. Nu doe ik dat wel en het heeft me veel opgeleverd. Bedankt Kim!

Chantal Walters

Interim & Bureau Recruiter ZZP, HuysvanRecruiters

Het lukte ons maar niet om de markt te bereiken en te boeien.

Wij zijn met begeleiding van Kim veel beter na gaan denken over wat we doen en waarom. Inmiddels hebben we een nieuwe website gelanceerd die helemaal aansluit op de wensen en interesses van onze doelgroep en hebben de eerste sollicitanten zelf gesolliciteerd!

Het programma en de begeleiding beviel zo goed dat wij deze hebben voortgezet.

Jeroen Ensink

Bureau Recruiter Techniek, Atensus

Kim kwam voor mij op het juiste moment als zelfstandig recruiter.

Het is voor mij de investering meer dan waard geweest, ook omdat je op de juiste manier gepusht wordt om eens te kijken hoe je je werk anders en beter kunt aanpakken.

Kim houdt je de confronterende spiegel voor en helpt je op een fijne manier uit je comfort zone te stappen.

Het online programma zit goed in elkaar en Kim reikt je de ideeën aan om je zichtbaarheid richting kandidaten en opdrachtgevers te vergroten waarmee je ook echt resultaten behaald.

Nicolien Stam

Zelfstandig W&S Recruiter (Belgie), Fresh Recruitment

Deze leuke berichtjes kreeg ik van klanten…

 

Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij:

Wil jij ook meer goede kandidaten aantrekken zodat je meer tijd over houdt?