wat anderen over Kim zeggen...

Kim weet waar ze het over heeft en is goed in staat om zich in jouw schoenen te verplaatsen.

Ik heb het programma als erg praktisch en leerzaam ervaren. En daar bleef het niet bij. Naast de inhoud van het programma zijn we ook op andere zaken ingegaan die mijn ogen hebben geopend. Je krijgt veel meer inzicht in hoe je aan je bedrijf, en jezelf, kunt werken. Al met al een fantastische ervaring.

Vincent van der Vaart

Interim Recruitment Adviseur (ZZP), FYGI

Kim is een geweldige coach! Ik vind het als zelfstandige lastig om geen sparringpartner te hebben. Tijdens de coachgesprekken kon ik allerlei vragen stellen en de dingen die ik leerde gelijk toepassen op mijn eigen situatie. Na elk gesprek kon ik met concrete stappen verder gaan.

Het is me eindelijk gelukt om mijn doelgroep te definiëren. Ook ben ik al aan de slag gegaan met de juiste content voor de doelgroep te maken. Ik heb het programma zelfs net verlengd bij Kim! Dan kan ze mij de komende tijd hier nog meer in gaan begeleiden.

Abeer Mahdi

IT Recruiter (ZZP bureau), Fresh New Step

Het programma van Kim heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen mogelijkheden mbt het efficiënter de juiste kandidaten te vinden en te bereiken.

Ik heb nu meer opdrachten en plaats meer kandidaten.

Het onderdeel recruitment marketing vond ik ook echt een toegevoegde waarde. We denken er vaak niet aan om het toe te passen. Nu doe ik dat wel en het heeft me veel opgeleverd. Bedankt Kim!

Chantal Walters

Interim & Bureau Recruiter ZZP, HuysvanRecruiters

Het lukte ons maar niet om de markt te bereiken en te boeien.

Wij zijn met begeleiding van Kim veel beter na gaan denken over wat we doen en waarom. Inmiddels hebben we een nieuwe website gelanceerd die helemaal aansluit op de wensen en interesses van onze doelgroep en hebben de eerste sollicitanten zelf gesolliciteerd!

Het programma en de begeleiding beviel zo goed dat wij deze hebben voortgezet.

Jeroen Ensink

Bureau Recruiter Techniek, Atensus

Kim heeft veel praktijkervaring. Ze geeft je inzichten en deelt haar kennis. Ik wist niet goed welke stappen ik moest nemen om tot een optimale recruitment marketingstrategie te komen. Nu wel en ik kon het direct in de praktijk toepassen.

Tijdens dit programma leer je o.a. Hoe je effectief een employer brand kunt bouwen, hoe je tot een goede wervingsmix komt en je doelgroep kan bereiken. Ik raad het programma zeker aan voor o.a. medior/senior recruiters, recruitment managers, employer brand specialisten en recruitment marketeers.

Esther Sajia

Interim Recruitment Professional, NTRM

Deze leuke berichtjes kreeg ik van klanten…

 

Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij:

Wil jij ook meer goede kandidaten aantrekken zodat je meer tijd over houdt?