1 op 1 coaching

Plan coaching inOver Kim
Strategische Recruitmentsessie

Je wilt jezelf ontwikkelen en een betere recruiter, employer branding of recruitment marketing specialist worden. Of herken je het gevoel dat je niet weet of je nu echt op de juiste weg bent?

Hoe fijn is het dan als je met iemand kunt sparren over recruitment (gerelateerde) zaken. Dat iemand met je meekijkt hoe het nu gaat, waar je nu staat en je helpt ontwikkelen.

Je bepaalt tijdens de coaching zelf waar het over gaat. In eerdere gesprekken met recruitment collega’s uit het vak ging het onder andere over:

Advies over onderwerpen als (strategische) doelgroep, persona’s employer branding, recruitment marketing en/of candidate experience.
Meekijken en advies geven over het (verbeteren en verhippen) van recruitmentprocessen, werkenbij sites en/of campagnes.
Sparren over de verdienmodellen als (zelfstandig) Recruiter.
Inzet en gebruik van data en tools binnen Recruitment.
Hoe jij betere content kunt maken zodat je zichtbaar(der) wordt.

 

Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn