MEER GOEDE KANDIDATEN

Leer vacatures moeiteloos in te vullen met kandidaten die zelf solliciteren

Je bent uren aan het zoeken naar die éne goede kandidaat voor de vacature…

Jouw vacatures staan altijd langer open dan je zou willen waardoor je continu de druk van klanten en jezelf ervaart om vacatures sneller in te vullen.

Je hebt het gevoel dat je jouw doelgroep onvoldoende bereikt en je vraagt jezelf regelmatig af waar de goede kandidaten die wél van baan willen wisselen actief zijn.

Je wilt groeien, als persoon en in omzet, maar je werkt al meer uren dan je zou willen. Je vraagt jezelf af hoe je meer kunt verdienen in minder tijd waardoor je tijd over houdt.

Je plaatst al regelmatig berichten op social media, maar hebt het idee dat je nog niet zichtbaar genoeg bent want de kandidaten solliciteren nog niet bij jou.

Je bent wel klaar met het operationele recruitment en losse vacatures invullen en je wilt liever op strategischer niveau gaan werken waardoor je meer bezig bent met de leuke projecten.

Je klaar bent met uren searchen, veel INmails sturen in de hoop dat een kandidaat positief reageert wat zelden gebeurd waardoor je steeds minder energie hebt en aan jezelf gaat twijfelen.

Je vraagt jezelf regelmatig af hoe je die ene goede kandidaat voor jouw vacature kunt vinden?

“Terwijl jij jezelf afvraagt hoe je die ene goede kandidaat voor jouw vacature vindt, solliciteren deze goede kandidaten bij een andere zichtbare recruiter, die wel opvalt in de markt

Kim Werensteijn - recruitment marketing en employer branding

Hoe zou het voelen wanneer….

N

Kandidaten uit zichzelf solliciteren omdat je bekend en zichtbaar bent en het werk voor jou makkelijker wordt?

Je meer omzet hebt in minder tijd doordat je meer vacatures sneller kunt invullen?

Jij zelf bepaalt wanneer en waar je werkt en meer kan genieten van je vrijheid?

recruitment marketing

Verlang jij naar…

moeiteloos vacatures invullen met goede kandidaten die zelf solliciteren op jouw vacatures zodat je meer vacatures kunt invullen in minder tijd waardoor je vaker eerder kunt stoppen met werken.

de dag afsluiten met een voldaan gevoel, omdat je weer een kandidaat aan een toffe nieuwe baan hebt mogen helpen!

jouw bedrijf op jouw eigen voorwaarden, waarbij je kan genieten van je vrijheid en locatieonafhankelijk kunt werken vanuit huis, kantoor, een tropisch eiland of vanuit Spanje (net als ik doe).

een betere sparringspartner zijn voor je klanten en (hiring) managers zodat je meer kunt betekenen voor je klanten en op strategischer niveau kunt werken.

iemand die met je meedenkt, meekijkt en met andere invalshoeken komt zodat je niet meer het gevoel hebt het alleen te moeten doen, zekerder bent van jezelf en je groeit als persoon, recruiter én ondernemer.

meer omzet in minder tijd zodat je meer tijd over houdt voor het gezin, hobby’s of om gewoon lekker eerder je laptop dicht te kunnen doen en te genieten van extra vrije uurtjes.

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg”

DE 3 STAPPEN NAAR MEER GOEDE KANDIDATEN:

Dit unieke online programma gaat ervoor zorgen dat jij weet hoe je voor jouw klant bekend, zichtbaar en aantrekkelijk wordt voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Het programma duurt 6 maanden en wat je leert ga je ook direct in de praktijk oefenen en verbeteren zodat je ook echt de resultaten gaat ervaren.

Jouw (strategische) doelgroep

Onderzoek jouw doelgroep en kom achter hun drijfveren zodat je hierop kunt inspelen en je jezelf onderscheid van andere recruiters en die goede kandidaten bij JOU gaan aankloppen.

Employer & Personal Branding

Wordt bekend bij de doelgroep waardoor zij jouw bedrijf of je klant leren kennen en kandidaten bewust voor JOU kiezen.

Recruitment Marketing

Word zichtbaar voor jouw doelgroep met interessante content vol (onbewuste) triggers waardoor kandidaten je gaan volgen en contact opnemen met JOU.

Coaching en begeleiding

We beginnen met een 1-op-1 kickoff waarin we jouw doelen gaan bepalen. Ook gaan we hierbij kijken hoe jij je ideale leven zou kunnen indelen en met welk verdienmodel.

Elke maand hebben we online 1-op-1 coaching waar je al jouw vragen kunt stellen en kunt sparren over de dingen waar je tegenaan loopt.  Ook vertel ik welke groei ik nog bij jou zie.  Tussendoor hebben we wekelijks contact via de mail waarbij ik je (nieuwe) teksten review en feedback geef. Ook ga je wekelijks je successen (klein en groot) met jezelf en mij delen.

Je leert, onder mijn begeleiding, de stappen die je kunt zetten zodat je bekend en zichtbaar wordt bij jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Je hoeft hiervoor geen employer branding specialist of recruitment marketeer te zijn of veel budget te hebben.

Elke recruiter kan dit, jij dus ook!

Laten we in gesprek gaan met elkaar…

 

Via onderstaande button kun je vrijblijvend een Gratis Matchcall met mij inplannen zodat we samen kunnen ontdekken waar jij nu staat en of je nu op het goede punt staat waarop ik je kan helpen met mijn programma Meer goede Kandidaten.

Deze call is helemaal gratis en verplicht je verder tot niets, maar hij is niet voor iedereen geschikt.

Na het aanmelden voor de Gratis Matchcall stuur ik je binnen 24 uur een vragenlijst ter voorbereiding van onze sessie.

Na ontvangst van de vragenlijst hoor je of je geselecteerd bent voor het gesprek. Ik heb slechts twee plaatsen per maand beschikbaar hiervoor.

En verder krijg je…

  3 modules om een nóg betere ondernemer te worden

  Ondernemersmindset: hoe ziet jouw ideale leven eruit, welke omzet hoort daarbij, hoe kun je denken als een grote ondernemer en wat zou de meest succesvolle jij doen?

  Krijg meer gedaan in meer tijd: werk niet harder, maar slimmer!

  Verdienmodellen: welke verdienmodellen zijn er en wat is het meest ideale verdienmodel voor jou zodat je meer vast inkomen hebt zonder perse meer uren te gaan werken.

   4 Bonussen!

   Het meest verkochte e-book: Bekend, Zichtbaar en Aantrekkelijk worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

   Optimaliseer LinkedIn: welke slimme dingen kun je toevoegen aan je LinkedIn zodat kandidaten eerder positief reageren op Inmails en connectieverzoeken.

   Triggeren met krachtige woorden: maak je teksten nog krachtiger waardoor je kandidaten (onbewust) triggert en zij contact gaan opnemen met jou.

   Training Candidate Experience waarin je leert hoe je door een stuk stakeholdermanagement minder kandidaten verliest én hoe je op een creatieve manier kandidaten aan je kunt binden.

   Jouw investering voor dit 6 maanden programma

    

   Prijs per maand

    

   963,-

    

   MEER GOEDE KANDIDATEN

   Start direct!

    6 maanden training en coaching

   Profiteer van maar liefst 4 bonussen

    

   Of betaal in 1 keer en krijg €781 korting!

    

   4997,-

    

   MEER GOEDE KANDIDATEN

   Start direct!

   Jouw bedrijf op jouw voorwaarden

    6 maanden training en coaching

   Plan een Gratis Matchcall

    Twijfel je en wil je even bellen om te kijken of dit programma iets voor jou is? In een Gratis Matchcall bekijken we samen waar jij nu staat en tegenaan loopt zodat we samen kunnen ontdekken in hoeverre ik je kan helpen en mijn programma Meer goede Kandidaten bij jou past.

   Wat anderen over Kim zeggen:

   Luister naar deze podcast met een klant

   Tim Looije, IT Recruiter, volgde het programma Meer Goede Kandidaten. Hij vertelt in deze podcast waar hij tegenaan liep toen hij met Kim in contact kwam, hoe hij het programma heeft ervaren en welke concrete resultaten hij heeft behaald.

   Kim weet waar ze het over heeft en is goed in staat om zich in jouw schoenen te verplaatsen.

   Ik heb het programma als erg praktisch en leerzaam ervaren. En daar bleef het niet bij. Naast de inhoud van het programma zijn we ook op andere zaken ingegaan die mijn ogen hebben geopend. Je krijgt veel meer inzicht in hoe je aan je bedrijf, en jezelf, kunt werken. Al met al een fantastische ervaring.

   Vincent van der Vaart

   Interim Recruitment Adviseur (ZZP), FYGI

   Kim is een geweldige coach! Ik vind het als zelfstandige lastig om geen sparringpartner te hebben. Tijdens de coachgesprekken kon ik allerlei vragen stellen en de dingen die ik leerde gelijk toepassen op mijn eigen situatie. Na elk gesprek kon ik met concrete stappen verder gaan.

   Het is me eindelijk gelukt om mijn doelgroep te definiëren. Ook ben ik al aan de slag gegaan met de juiste content voor de doelgroep te maken. Ik heb het programma zelfs net verlengd bij Kim! Dan kan ze mij de komende tijd hier nog meer in gaan begeleiden.

   Abeer Mahdi

   IT Recruiter (ZZP bureau), Fresh New Step

   Het programma van Kim heeft mij geholpen om meer inzicht te krijgen in mijn eigen mogelijkheden mbt het efficiënter de juiste kandidaten te vinden en te bereiken.

   Ik heb nu meer opdrachten en plaats meer kandidaten.

   Het onderdeel recruitment marketing vond ik ook echt een toegevoegde waarde. We denken er vaak niet aan om het toe te passen. Nu doe ik dat wel en het heeft me veel opgeleverd. Bedankt Kim!

   Chantal Walters

   Interim & Bureau Recruiter ZZP, HuysvanRecruiters

   Kim kreeg ook deze leuke berichten…

   pascal petri

   Je leeft maar één keer…

   Over Kim

   Trainer, coach, recruiter, auteur


   Ik was urenlang aan het searchen naar de juiste kandidaat om een vacature in te vullen… Dat moest toch makkelijker kunnen?

   Door het toepassen van Employer Branding en Recruitment Marketing, begonnen de kandidaten zich bij MIJ aan te melden. Het searchen en zoeken naar kandidaten werd stukken minder en ik bespaarde daardoor veel tijd! De tijd die ik over had kon ik gebruiken om meer klanten te helpen, maar ook om in gesprek te gaan met klanten en hiring managers.

   Met ruim 10 jaar in het recruitmentvak, is het mijn missie om Recruiters te leren hoe ze snel en haast moeiteloos vacatures invullen, doordat de goede kandidaten zélf bij hen aankloppen, zodat zij meer omzet kunnen genereren met hun bedrijf in minder tijd.

   Meer dan 15 van mijn klanten werken, doordat ze employer branding en recruitment marketing inzetten bij hun klanten, nu op een strategischer niveau, waardoor zij minder tijd kwijt zijn aan het invullen van vacatures.Ze zijn niet meer alleen operationeel vacatures aan het invullen, maar werken echt toe naar de bekendheid en zichtbaarheid voor hun klant als werkgever, waardoor kandidaten zelf gaan solliciteren.

   Ook verdienen zij tot wel 40% meer doordat zij hun businessmodel van interim en/of ‘no cure no pay’ recruitment hebben omgezet naar strategischere en vaste maandelijkse inkomensstromen.

   Heb je nog vragen? Zie hieronder de meestgestelde vragen.

   Is het programma geschikt voor mij?

   Dit programma is het meest geschikt voor zelfstandige bureau, corporate en interimrecruiters, die al meerdere jaren in de recruitment werkzaam zijn. Je hebt een prima omzet, maar merkt dat je veel operationeel in je bedrijf bezig bent en verlangt naar meer (stabiele) omzet, rust en vrijheid.

   Bij de meeste trainingen krijg je alleen maar de theorie en strategie. Ik ben iemand van de praktijk en wil graag tips op mijn situatie, hoe is dat in dit programma?

   Dit programma is juist heel praktisch. In de trainingen krijg je de theorie én direct allerlei oefeningen die je in de praktijk gaat uitvoeren. In de academy waaar je toegang toe krijgt staan ook extra opdrachten zodat je echt in de praktijk stappen gaat zetten.

   Wekelijks stuur je mij de opdrachten, stel je vragen en deel je jouw successen met mij. Verder hebben we elke maand een call waarin we dieper in gaan op jouw situatie en ook geef ik aan welke groei ik nog zie voor jou. Kortom: theorie met heel veel praktijk specifiek voor jouw situatie.

   Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

   Je krijgt een aanmeldingsmail met daarin het Bonus e-book Bekend Zichtbaar en Aantrekkelijk voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Je kunt dus meteen aan de slag!

   Binnen een dag neemt Kim contact met je op om de kickoff te plannen waarin we echt gaan induiken op jouw ideale situatie en hoe we daar gaan komen. Zodat jij jouw bedrijf op jouw voorwaarden kunt gaan runnen en toewerken naar meer (stabiele) omzet, rust en vrijheid.

   Ik weet niet of dit het juiste moment is om te starten

   Er is altijd wel een reden om het maken van een keuze uit te stellen. Het juiste moment komt in feite nooit. En dat terwijl tijd je kostbaarste bezit is. Als je voelt dat dit programma is wat je wil bereiken, dan nodig ik je van harte uit om juist nu geheel kosteloos en vrijblijvend een matchcall met mij in te plannen. Waarom zou je nog langer aanmodderen?

   Hoeveel uur per week ben ik ermee bezig, want ik heb het heel druk.

   Ik begrijp dat je het heel druk hebt. Het programma is er ook juist op gericht om je een werkwijze aan te leren, die je tijd gaat besparen en meer rust en vrijheid oplevert. Wel verwacht ik van jou dat je minimaal 2 uur tijd per week vrij maakt om deze nieuwe stappen te implementeren.

   Ik vind het programma erg duur

   Het klopt inderdaad dat het een hele investering is. Als het een grote investering is dan betekent dit, dat de kans alleen maar groter wordt dat je succesvol wordt met dit programma. Je commitment is hoger en je gaat daarom de acties die bewezen zijn alleen maar beter uitvoeren.

   Ik heb het zelf ook met een investering gehad die ik eigenlijk te duur vond. Ik heb het toch gedaan en doordat ik het veel geld vond, wilde ik er ook echt alles eruit halen waardoor mijn resultaat veel groter was.

   Uiteindelijk gaat het erom wat het je waard is om toe te werken naar jouw ideale leven waarin je jouw bedrijf op jouw voorwaarden runt. Waarin je meer (stabiele) omzet hebt, rust en vrijheid gaat ervaren. Wat is jou dat waard? En waar sta je over een jaar als je het niet zou doen?

   Ik wil het eerst zelf proberen

   Wat heeft dat je tot dusver opgeleverd? Hoeveel omzet loop je mis door zelf aan te blijven modderen? Je bent niet voor niets op deze pagina. Als je voelt dat dit is wat je wil bereiken, dan nodig ik je van harte uit om geheel kosteloos en vrijblijvend een matchcall met mij in te plannen. Als ik denk dat je het zelf kunt, maar alleen even een schop onder je kont nodig hebt, dan zal ik het ook eerlijk zeggen 🙂

   Wat zijn de data van de trainingen en calls, want ik weet niet of ik dan kan.

   Het programma duurt 6 maanden, de trainingen in de academy kun je doen op een zelf gekozen tijdstip en samen prikken we de dagen en tijden voor de 1 op 1 calls. Verder plan ik elke 1-1,5 maand een gezamenlijke sessie in met de deelnemers die op dat moment het programma volgen. Dit is optioneel en als je kunt sluit je aan, als je niet kunt sluit je de volgende keer aan.

   Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij:

   Meest invloedrijk Recruitment Marketeer 2022

   Winnaar Meest Invloedrijke Recruitment Marketeer 2022
   (publieks- én juryprijs)