MEER GOEDE KANDIDATEN

Leer vacatures moeiteloos in te vullen met kandidaten die zelf solliciteren

Je bent uren aan het zoeken naar die éne goede kandidaat voor de vacature…

Jouw vacatures staan altijd langer open dan je zou willen waardoor je continu de druk van klanten en jezelf ervaart om vacatures sneller in te vullen.

Je hebt het gevoel dat je jouw doelgroep onvoldoende bereikt en je vraagt jezelf regelmatig af waar de goede kandidaten die van baan willen wisselen actief zijn.

Je wilt groeien, als persoon en in omzet, maar je werkt al meer uren dan je zou willen. Je vraagt jezelf af hoe je meer kunt verdienen in minder tijd waardoor je tijd over houdt.

Je plaatst al regelmatig berichten op social media, maar hebt het idee dat je nog niet zichtbaar genoeg bent want de kandidaten solliciteren nog niet bij jou.

Je wilt meer tijd AAN je bedrijf werken (je eigen ontwikkeling en groei van het bedrijf) in plaats van IN je bedrijf (operationele uitvoering).

Je hebt regelmatig het gevoel te ploeteren en ’te leuren’ voor kandidaten waardoor je de motivatie verliest en geen zin meer hebt om te searchen en nieuwe kandidaten te zoeken.

Je vraagt jezelf regelmatig af hoe je die ene goede kandidaat voor jouw vacature kunt vinden?

“Terwijl jij jezelf afvraagt hoe je die ene goede kandidaat voor jouw vacature vindt, solliciteren deze goede kandidaten bij een andere zichtbare recruiter, die wel opvalt in de markt

Kim Werensteijn - recruitment marketing en employer branding

Hoe zou het voelen wanneer….

N

Kandidaten uit zichzelf solliciteren omdat je bekend, zichtbaar en aantrekkelijk voor hen bent als organisatie?

Jij meer omzet kan draaien, omdat je meer vacatures sneller kan vullen?

Jij zelf bepaalt wanneer en waar je werkt en meer kan genieten van je vrijheid?

recruitment marketing

Verlang jij naar…

moeiteloos vacatures invullen met goede kandidaten die zelf solliciteren op jouw vacatures zodat je meer vacatures kunt invullen in minder tijd waardoor je tijd over hebt.

de dag afsluiten met een voldaan gevoel, omdat je weer meerdere mensen aan een toffe nieuwe baan hebt mogen helpen!

een bedrijf op jouw eigen voorwaarden, waarbij je kan genieten van je vrijheid en locatieonafhankelijk kunt werken vanuit huis, kantoor, een tropisch eiland of vanuit Spanje (net als ik doe).

een betere sparringspartner zijn voor je klanten en (hiring) managers zodat je minder ‘druk’ ervaart en zekerder wordt.

iemand die met je meedenkt, meekijkt en met andere suggesties komt zodat je het niet meer alleen te hoeven doen en je groeit als persoon, recruiter én ondernemer.

meer omzet in minder tijd zodat je meer tijd hebt voor het gezin, hobby’s of om andere leuke dingen te doen.

“Als je blijft doen wat je altijd al deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg”

MEER GOEDE KANDIDATEN:

Dit unieke online programma gaat ervoor zorgen dat jij weet hoe je voor jouw klant bekend, zichtbaar en aantrekkelijk wordt voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Het programma duurt 6 maanden en elke maand behandelen we één thema zodat je je voldoende tijd hebt om te oefenen en het in de praktijk te brengen.

Jouw (strategische) doelgroep

Onderzoek jouw doelgroep en kom achter hun drijfveren zodat je hierop kunt inspelen en je jezelf onderscheid van andere recruiters en die goede kandidaten bij JOU aankloppen.

Employer Branding

 
 

Breng het werkgeversmerk in kaart en wordt bekend bij de doelgroep waardoor zij je/de werkgever leren kennen en ze voor JOU kiezen.

Recruitment Marketing

Word zichtbaar voor jouw doelgroep met specifieke content dat interessant is voor hen waardoor ze je gaan volgen en kandidaten bij JOU solliciteren.

Candidate Experience

Maak het voor de kandidaat makkelijk en leuk om eerder in contact te komen en te solliciteren zodat ze niet afhaken en voor JOU kiezen.

Coaching en begeleiding

We beginnen met en 1-op-1 kickoff waarin we jouw doelen gaan bepalen. Ook gaan we hierbij kijken hoe jij je ideale leven zou kunnen indelen en met welk verdienmodel.

Elke maand hebben we online 1 op 1 coaching waar je al jouw vragen kunt stellen. Daarnaast behandelen we in deze sessie en in de maandelijkse live groeps – Q&A extra thema’s waar jij behoefte aan hebt. Tussendoor hebben we veel contact via de mail met waar je staat en geef ik je regelmatig feedback.

Je leert, onder mijn begeleiding, de stappen die je kunt zetten zodat je bekend en zichtbaar wordt bij jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Je hoeft hiervoor geen employer branding specialist of recruitment marketeer te zijn of veel budget te hebben. Elke recruiter kan dit, jij dus ook!

Start direct

Plan een Gratis Matchcall zodat we kunnen ontdekken waar jij nu staat en of dit programma bij jou past. Daarna begin je met het programma. Je krijgt direct het e-book en ik neem binnen een dag contact met je op om de kickoff te plannen. Vanaf de kickoff begint het programma en krijg je stap voor stap de trainingen en opdrachten. Maandelijks spreken we elkaar online en begeleid ik jou om de juiste stappen te zetten en problemen op te lossen waar jij in de praktijk tegen aanloopt.

Stop met twijfelen en stap in dit unieke programma voor meer goede kandidaten

Word bekend, zichtbaar en aantrekkelijk voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Kandidaten gaan écht zelf solliciteren bij jou!

GRATIS BONUSSEN!

E-book Bekend, Zichtbaar en Aantrekkelijk

Het e-book om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. 44 pagina’s vol informatie, inspiratie en tips om direct in jouw dagelijkse werk toe te passen zodat kandidaten jou weten te vinden.

Kant en klare templates

Gebruik de kant en klare formats die jij direct in de praktijk kunt gebruiken waardoor jij tijd bespaart.

E-book Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen!

Het e-book waardoor jij leert hoe je de rest van een organisatie meer bij jouw recruitment werkzaamheden betrekt. Je staat er niet meer alleen voor, de rest helpt jou zodat je nog makkelijk en sneller jouw vacatures invult.

Hoe stap je in?

w

1. Plan de Gratis Matchcall

We kunnen bepalen waar je staat zodat je het voortaan niet meer alleen hoeft te doen!

2. Stap in

Je volgt het online programma, zodat je precies weet welke stappen je te zetten hebt om sneller vacatures te vullen.
N

3. Ga het doen!

Volg de stappen, doe de oefeningen en krijg meer goede sollicitanten. Vacatures invullen wordt leuk!

Jouw investering voor dit 6 maanden programma

 

Eenmalige investering

 

€4997,-

 

MEER GOEDE KANDIDATEN

Start direct!

inclusief 6 maanden training en coaching

Profiteer van maar liefst 3 bonussen

 

Betaal in 6 termijnen

 

€849,-

 

MEER GOEDE KANDIDATEN

Start direct!

 6 maanden training en coaching

Profiteer van maar liefst 3 bonussen

Plan een Gratis Matchcall

Twijfel je en wil je even bellen om te kijken of dit programma iets voor jou is? In een Gratis Matchcall bekijken we waar jij op dit moment tegenaan loopt en of dit programma is wat jij op dit moment nodig hebt.

Wat anderen over Kim zeggen:

Kim weet waar ze het over heeft en is goed in staat om zich in jouw schoenen te verplaatsen.

Ik heb het programma als erg praktisch en leerzaam ervaren. En daar bleef het niet bij. Naast de inhoud van het programma zijn we ook op andere zaken ingegaan die mijn ogen hebben geopend. Je krijgt veel meer inzicht in hoe je aan je bedrijf, en jezelf, kunt werken. Al met al een fantastische ervaring.

Vincent van der Vaart

Recruitment Adviseur (ZZP), FYGI

Kim is een geweldige coach! Ik vind het als zelfstandige lastig om geen sparringpartner te hebben. Tijdens de coachgesprekken kon ik allerlei vragen stellen en de dingen die ik leerde gelijk toepassen op mijn eigen situatie. Na elk gesprek kon ik met concrete stappen verder gaan.

Het is me eindelijk gelukt om mijn doelgroep te definiëren. Ook ben ik al aan de slag gegaan met de juiste content voor de doelgroep te maken. Ik heb het programma zelfs net verlengd bij Kim! Dan kan ze mij de komende tijd hier nog meer in gaan begeleiden.

Abeer Mahdi

IT Recruiter, Fresh New Step

Kim biedt een praktisch programma waarbij je voldoende handvatten krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je ontdekt vanzelf wat je aandachtspunten zijn. Kim speelt in op jouw behoeften en wensen. Wat vind je nu belangrijk? Waar loop je tegenaan? En hoe verwerk je dit als Recruiter in de praktijk. Ze denkt mee, luistert goed en haar programmaopbouw is afwisselend en uitdagend.

Martijn Meijer

Bureau Recruiter, LinkCare

Het lukte ons maar niet om de markt te bereiken en te boeien.

Wij zijn met begeleiding van Kim veel beter na gaan denken over wat we doen en waarom. Inmiddels hebben we een nieuwe website gelanceerd die helemaal aansluit op de wensen en interesses van onze doelgroep en hebben de eerste sollicitanten zelf gesolliciteerd!

Het programma en de begeleiding beviel zo goed dat wij deze hebben voortgezet.

Jeroen Ensink

Bureau Recruiter Techniek, Atensus

De online trainingen van Kim heb ik als zeer prettig en informatief ervaren. De oefeningen hebben ervoor gezorgd dat ik structureel aan de gang kon gaan. Ook het 1 op 1 gesprek heeft mijn erg geholpen waardoor ik concrete stappen kon gaan ondernemen. Ik ben zeer tevreden over het traject en zou deze dan ook zeker aanraden!

Vanisha Ganesh

Interim Recruiter, YOBZ

Kim heeft veel praktijkervaring. Ze geeft je inzichten en deelt haar kennis. Ik wist niet goed welke stappen ik moest nemen om tot een optimale recruitment marketingstrategie te komen. Nu wel en ik kon het direct in de praktijk toepassen.

Tijdens dit programma leer je o.a. Hoe je effectief een employer brand kunt bouwen, hoe je tot een goede wervingsmix komt en je doelgroep kan bereiken. Ik raad het programma zeker aan voor o.a. medior/senior recruiters, recruitment managers, employer brand specialisten en recruitment marketeers.

Esther Sajia

Interim Recruitment Professional, NTRM

Over Kim

Trainer, coach, recruiter, auteur


Ik was urenlang aan het searchen naar de juiste kandidaat om een vacature in te vullen… Dat moest toch makkelijker kunnen?

Door het toepassen van Employer Branding en Recruitment Marketing, begonnen de kandidaten zich bij MIJ aan te melden. Het searchen en zoeken naar kandidaten werd stukken minder en ik bespaarde daardoor veel tijd! De tijd die ik over had kon ik gebruiken om meer klanten te helpen, maar ook om in gesprek te gaan met klanten en hiring managers.

Met ruim 10 jaar in het recruitmentvak, is het mijn missie om Recruiters te leren hoe ze snel en haast moeiteloos vacatures invullen, doordat de goede kandidaten zélf bij hen aankloppen, zodat zij meer omzet kunnen genereren met hun bedrijf in minder tijd.

Meer dan 15 van mijn klanten werken, doordat ze employer branding en recruitment marketing inzetten bij hun klanten, nu op een strategischer niveau, waardoor zij minder tijd kwijt zijn aan het invullen van vacatures.Ze zijn niet meer alleen operationeel vacatures aan het invullen, maar werken echt toe naar de bekendheid en zichtbaarheid voor hun klant als werkgever, waardoor kandidaten zelf gaan solliciteren.

Ook verdienen zij tot wel 40% meer doordat zij hun businessmodel van interim en/of ‘no cure no pay’ recruitment hebben omgezet naar strategischere en vaste maandelijkse inkomensstromen.

Heb je nog vragen? Zie hieronder de meestgestelde vragen.

Is het programma geschikt voor mij?

Dit programma is het meest geschikt voor zelfstandige recruiters, die al meerdere jaren in de recruitment werkzaam zijn, maar je merkt dat het je veel energie en moeite kost om goede kandidaten te vinden en vacatures in te vullen.

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Je krijgt een aanmeldingsmail met daarin het Bonus e-book BZA. Je kunt dus meteen aan de slag! 

Binnen een dag neemt Kim contact met je op om de kickoff te plannen.

Kan ik het programma later volgen?

Er is altijd wel een reden om het maken van een keuze uit te stellen. Het juiste moment komt in feite nooit. En dat terwijl tijd je kostbaarste bezit is. Elke seconde die voorbijgaat, komt nooit meer terug. Als je voelt dat dit programma is wat je wil bereiken, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen.

Ik twijfel of ik wel genoeg tijd heb om het programma te volgen

Dan is mijn vraag aan jou: Hoe groot is jouw droom om een succesvollere recruiter te worden die makkelijker vacatures invult? Er is altijd wel een reden om het nog even uit te stellen, maar het juiste moment om te starten komt NOOIT…

Het programma is er juist op gericht om jou meer tijd te geven voor strategischer recruitment en meer contact met je klanten. Maar je kunt die tijd natuurlijk ook gebruiken om AAN je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf of juist extra tijd voor je hobby’s, gezin en andere leuke dingen!

Ik twijfel of ik deze investering wel wil doen

Je hebt nu twee opties.

Optie 1: Je doet het nu niet. Het voelt op de korte termijn fijn en comfortabel, want je blijft bij het vertrouwde. Op de lange termijn baal je, want je zit nog steeds met onvervulbare vacatures.

 

Optie 2: Je doet het nu wel. Het voelt super spannend om het aan te pakken en een investering te doen! Maar op de lange termijn vraag je jezelf af waarom je dit niet eerder gedaan hebt. En de investering heb je al dubbel en dwars terugverdiend.

 

Ik wil het eerst zelf proberen

Wat heeft dat je tot dusver opgeleverd? Hoeveel omzet loop je mis door zelf aan te blijven modderen? Je bent niet voor niets op deze pagina. Als je voelt dat dit is wat je wil bereiken, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen.

Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij: