Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

Hoe ‘raak’ je je doelgroep?

Door alleen vacatures te delen op LinkedIn ga je als recruiter de wedstrijd ECHT NIET MEER winnen.

❌ Je vacatures alleen op je eigen website werken, werkt niet meer….
❌ Je vacatures alleen op een jobboard plaatsen, werkt niet meer…
❌ Alleen vacatures delen op LinkedIn, werkt ook niet…
 
Dit is net zoiets als ongetraind meedoen aan een sportwedstrijd. Je hoopt dat je gaat winnen, doet wellicht een paar dagen van tevoren ook nog wat extra oefeningen, maar eigenlijk weet je al dat het kansloos is dat je wint.
 
Zichtbaar zijn als bedrijf of als recruiter omvat meer dan vacatures delen op je tijdlijn. Toen werkte het misschien, nu werk het niet meer!
 
Maak interessante content voor jouw doelgroep, content die de doelgroep raakt, waar jouw doelgroep van ‘AAN’ gaat…
 
En dán is het niet meer, net zoals die wedstrijd dat je hoopt te winnen, maar zekerheid dat kandidaten bij JOU komen solliciteren.

Denk je nu, superleuk Kim, maar hoe maak ik interessante content? Hoe ‘raak’ ik die doelgroep?

Elke maand selecteer ik twee ondernemende recruiters voor een Gratis Groeicall, waarin ik je minimaal twee tips geef om kandidaten bij jou te laten solliciteren.

[instagram-feed]