foto's en afbeeldingen

De arbeidsmarkt wordt in steeds meer branches krapper en krapper. Je ontvangt waarschijnlijk minder sollicitaties of geen goede sollicitaties. Het is steeds lastiger om je vacatures in te vullen. Je hebt misschien zelfs wel eens iemand aangenomen bij wie je flinke twijfels had. Toch maar een contract aangeboden omdat je echt iemand nodig had. Herken je dat? STOP daarmee!

In mijn e-books help ik je met tactieken en strategieën waardoor je meer (goede) sollicitaties binnen krijgt! Alles natuurlijk stap voor stap en in Jip en Janneke taal. Dat wil jij toch ook?

 

E-BOOK

Bekend, zichtbaar en aantrekkelijk worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt

Wat ga je leren?

Waarom het belangrijk is om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te zijn voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.
Wie jouw strategische doelgroep is en wat hun wensen en behoeften zijn.
Waarom en hoe je de basis eerst op orde maakt.
Hoe je bekend, zichtbaar en aantrekkelijk word bij jouw doelgroep (employer branding, recruitment marketing, candidate experience).
Inclusief 2 BONUShoofdstukken: employee experience en employee journey.

Dit e-book gaat jou helpen om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt!

Annelies over het e-book bekend, zichtbaar en aantrekkelijke voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt:

“Dit e-book is super interessant en volledig als je je bezig houdt met de werving van personeel. Het is een praktisch e-book waarin alle aspecten van recruitment uitvoerig worden besproken. Kim is een ervaren en gedreven recruiter met veel professionele kennis en praktijkervaring. Zij geeft in het boek veel handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en zo stap voor stap recruitment van jouw organisatie beter op de kaart te zetten. De inhoud staat gelijk aan die van een dure training, maar het kost je maar een schijn daarvan. Een kleine investering voor veel inhoudelijke waarde en kennis. Het boek is vermakelijk en makkelijk te lezen, een aanrader dus.”

Annelies Brouwer-Kraaijeveld

Online Recruiter, Match!

Het e-book voor recruiters, HR, ondernemers en managers die meer uit recruitment willen halen

E-BOOK

Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen!


In dit e-book neem ik je mee in:

•  De ontwikkelingen van recruitment
•  Waarom je recruitment niet alleen doet, maar samen
•  Samen zorgen voor bekendheid van de organisatie
•  Samen zorgen voor zichtbaarheid van de organisatie
•  Samen nieuwe medewerkers werven

Xandra over het e-book bekend, zichtbaar en aantrekkelijke voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt:

“Vanmiddag was het perfecte moment om met jouw boek in het zonnetje in de tuin te gaan zitten. Prettig geschreven. Voor mij een fijne leidraad om vanuit te kunnen werken. Het bevat zeker nog wat aanvullingen op mijn huidige kennis en andere stukken had ik zelf kunnen citeren. Dit is ook precies wat ik recruitment vind. Zaaien om te kunnen oogsten en mensen op de juiste manier aantrekken. Ik kijk uit naar je volgende boek.”

 

Xandra

Interim Recruiter

Heb je nog vragen? Zie hieronder de meestgestelde vragen.

Zijn de e-books geschikt voor mij?

De e-books zijn geschreven voor iedereen die zowel direct als indirect te maken heeft met Recruitment. Denk hierbij o.a. aan het vinden, werven, selecteren, aannemen en inwerken van nieuwe medewerkers. Maar ook aan het aantrekken van kandidaten, het beïnvloeden van de arbeidsmarkt, het binden van kandidaten aan je bedrijf (nog voor ze op zoek zijn naar een nieuwe baan).

Dus:
– Of je nu een Recruiter of HR professional bent die makkelijker vacatures wilt invullen en/of de rest van de organisatie bij recruitment wilt betrekken.
– Of dat je een Marketing Manager, Recruitment Marketeer of Arbeidsmarktcommunicatie specialist bent die verdere stappen wilt maken.
– Of een ondernemer, inhurende manager, directie of management die jouw team of andere teams wilt helpen om 
te groeien.

Het e-book BZA gaat jullie allemaal helpen om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden bij jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. 

Het e-book Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen gaat jullie allemaal helpen om gezamenlijk, met de hele organisatie ervoor te kunnen zorgen om meer uit recruitment te halen.

Voor beide als mooi resultaat; goede kandidaten komen nu wel naar je toe om te solliciteren! 

Wat kan ik verwachten?

Klik op de button ‘Bestel het e-book’ en ontdek meer informatie over de e-books.

E-book Bekend, zichtbaar en aantrekkelijk voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt:
– 44 pagina’s met praktische strategieën, tactieken, tips en tricks. Geschreven op diverse levels zodat zowel de beginnende als gevorderde professional aan de slag kan.
– Het e-book is echt een DOE-boek. Je kan in het bestand typen en de templates direct gebruiken. Schrijf je liever, print het dan, pak je pen en maak tijdens het lezen meteen de opdrachten. Het DOEN gaat jou helpen om er direct mee te beginnen en het niet te laten liggen voor een andere keer. 

E-book Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen:
– Een e-book dat jou gaat helpen om de rest van de organisatie te betrekken bij recruitment. En dit vanuit verschillende optieken (recruitment/HR, (hiring) manager, manager, bureaus)

En heb je na het lezen van een of beide e-books vragen? Ik help je met alle liefde verder. Stuur mij een bericht of volg mij op Instagram @werkimago voor nog meer tips. 

Wanneer ontvang ik een e-book?

Direct nadat de betaling is gelukt ontvang je een email met daarin de link naar het e-book dat je hebt besteld. Via de link in de email kun je het e-book downloaden. Je kunt het dan lezen waar en wanneer je wilt.

Hoeveel kost het e-book?

Het e-book Bekend, zichtbaar en aantrekkelijk voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt is 29,99 (inclusief BTW).

Het e-book Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen is 12,75 (inclusief BTW).