E-book Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen

Die wil ik!Over Kim
recruitment marketing employer branding

Het e-book voor recruiters, HR, ondernemers en managers die meer uit recruitment willen halen.

In dit e-book neem ik je mee hoe je de rest van de organisatie kunt betrekken om bekender en zichtbaarder als werkgever te worden. Daarnaast geef ik je allerlei tips en adviezen hoe je samen, dus met elkaar, ook echt die nieuwe medewerkers kunt werven.

Na het lezen van dit e-book sta jij er niet meer alleen voor. Je kunt aan de slag met praktische tips zodat jij straks voldoende hulp van de gehele organisatie krijgt waardoor het aannemen van nieuwe medewerkers makkelijker wordt!

Het e-book voor recruiters, HR, ondernemers en managers die meer uit recruitment willen halen.

E-BOOK

Recruitment doe je niet alleen, dat doe je samen!

 

In dit e-book neem ik je mee in:

De ontwikkelingen van recruitment
Waarom je recruitment niet alleen doet, maar samen
Samen zorgen voor bekendheid van de organisatie
Samen zorgen voor zichtbaarheid van de organisatie
Samen nieuwe medewerkers werven
Hoe krijg je de rest van de organisatie mee?

Heb je nog vragen? Zie hieronder de meestgestelde vragen.

Is het e-book geschikt voor mij?

In dit e-book help ik jou om vanuit verschillende perspectieven (recruitment/hr, (hiring) manager, medewerker en bureau) meer uit je recruitment te halen. Met andere woorden hoe je de rest van de organisatie meer betrekt bij recruitment en het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers.

Het e-book is geschreven voor iedereen die zowel direct als indirect te maken heeft met Recruitment. Denk hierbij o.a. aan het vinden, werven, selecteren, aannemen en inwerken van nieuwe medewerkers. 

Dus:
– Of je nu een Recruiter of HR professional bent die makkelijker vacatures wilt invullen en/of de rest van de organisatie bij recruitment wilt betrekken.
– Of dat je een Marketing Manager, Recruitment Marketeer of Arbeidsmarktcommunicatie specialist bent die verdere stappen wilt maken.
– Of een ondernemer, inhurende manager, directie of management die jouw team of andere teams wilt helpen om 
te groeien.

Dit e-book gaat jullie allemaal helpen om gezamenlijk, met de hele organisatie ervoor te kunnen zorgen om meer uit recruitment te halen.

Met als mooi resultaat; meer goede kandidaten die bij jullie organisatie solliciteren!

Wat kan ik verwachten?

Een e-book van 15 pagina’s welke jou gaat helpen om de rest van de organisatie te betrekken bij het aannemen van nieuwe medewerkers. En dit vanuit verschillende perspectieven (recruitment/HR, (hiring) manager, medewerker, ondernemer)

En heb je na het lezen van het e-book vragen? Ik help je met alle liefde verder. Stuur mij een bericht of volg mij op Instagram @werkimago voor nog meer tips. 

Wanneer ontvang ik het e-book?

Direct nadat de betaling is gelukt ontvang je een email met daarin de link naar het e-book zodat je deze kunt downloaden.

Hoeveel kost het e-book?

Het e-book kost 12,75 incl. btw