E-book bekend, zichtbaar en aantrekkelijk

Die wil ik!Over Kim
Kim Werensteijn - recruitment marketing en employer branding
Jij wilt toch ook bekend, zichtbaar en aantrekkelijk worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt? Ik weet zeker van wel! En als je bekend, zichtbaar en aantrekkelijk bent als werkgever krijg je:
Meer (goede) sollicitaties
Een sterker werkgeversmerk
Beter inzicht in wat jouw doelgroep wilt en niet wilt
Kandidaten die bij jou willen werken

Vanaf nu ga je je onderscheiden van andere bedrijven (en concurrenten), waardoor mensen gaan kiezen voor jouw organisatie!

Onderwerpen zoals employer branding, recruitment marketing, doelgroepen & persona’s en candidate experience komen in dit e-book aanbod. Natuurlijk praktisch en in Jip en Janneke taal zodat jij het ook kunt!

 

E-BOOK
Bekend, zichtbaar en aantrekkelijk worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt

Wat ga je leren?

Waarom het belangrijk is om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te zijn voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.
Wie jouw strategische doelgroep is en wat hun wensen en behoeften zijn.
Waarom en hoe je de basis eerst op orde maakt.
Hoe je bekend, zichtbaar en aantrekkelijk word bij jouw doelgroep (employer branding, recruitment marketing, candidate experience).
Inclusief 2 BONUShoofdstukken: employee experience en employee journey.

Dit e-book gaat jou helpen om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt!

“Dit e-book is super interessant en volledig als je je bezig houdt met de werving van personeel. Het is een praktisch e-book waarin alle aspecten van recruitment uitvoerig worden besproken. Kim is een ervaren en gedreven recruiter met veel professionele kennis en praktijkervaring. Zij geeft in het boek veel handvatten om zelf mee aan de slag te gaan en zo stap voor stap recruitment van jouw organisatie beter op de kaart te zetten. De inhoud staat gelijk aan die van een dure training, maar het kost je maar een schijn daarvan. Een kleine investering voor veel inhoudelijke waarde en kennis. Het boek is vermakelijk en makkelijk te lezen, een aanrader dus.”

Annelies Brouwer-Kraaijeveld

Online Recruiter, Match!

“Vanmiddag was het perfecte moment om met jouw boek in het zonnetje in de tuin te gaan zitten. Prettig geschreven. Voor mij een fijne leidraad om vanuit te kunnen werken. Het bevat zeker nog wat aanvullingen op mijn huidige kennis en andere stukken had ik zelf kunnen citeren. Dit is ook precies wat ik recruitment vind. Zaaien om te kunnen oogsten en mensen op de juiste manier aantrekken. Ik kijk uit naar je volgende boek.”

Xandra

Interim Recruiter

“Ik heb het e-book gekocht toen Kim een hele leuke verjaardag actie had. Ik wilde haar graag iets cadeau geven. Afgelopen weekend heb ik het boek gelezen en realiseerde ik me dat zij juist met dit boek iets cadeau geeft👌

Iedereen die zich bezighoudt met recruitment krijgt een keer te maken met het bouwen aan een bekend en zichtbaar werkgeversmerk. Maar hoe ga je dit nou doen? Waar begin je? Wat ga je als eerste doen?

Het e-book van Kim helpt je hierbij, want:
✅ begrijpelijke taal
✅ vaktermen worden uitgelegd
✅ praktische oefeningen
✅ veel info over arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitment marketing

Daarom vind ik dit boek een kadootje. Ik hou van een pragmatische insteek. Wat mij betreft zou elke werkgever dit boek bij start van een nieuwe (startende en ervaren) recruiter aan het onboarding pakket mogen toevoegen. Zomaar een ideetje 😉”

Bianca Perfors

Eigenaar, Recruiters Omgekeerd

Heb je nog vragen? Zie hieronder de meestgestelde vragen.

Is het e-book geschikt voor mij?

Het e-book is geschreven voor iedereen die zowel direct als indirect te maken heeft met Recruitment. Denk hierbij o.a. aan het vinden, werven, selecteren, aannemen en inwerken van nieuwe medewerkers. Maar ook aan het aantrekken van kandidaten, het beïnvloeden van de arbeidsmarkt, het binden van kandidaten aan je bedrijf (nog voor ze op zoek zijn naar een nieuwe baan).

Dus of je nu een Recruiter of HR professional bent die makkelijker vacatures wilt invullen. Of dat je een Marketing Manager, Recruitment Marketeer of Arbeidsmarktcommunicatie specialist bent die verdere stappen wilt maken. Of een ondernemer, inhurende manager, directie of management die jouw team of andere teams wilt helpen om te groeien. Dit ebook gaat jullie allemaal helpen om bekend, zichtbaar en aantrekkelijk te worden bij jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Met als mooi resultaat; goede kandidaten komen nu wel naar je toe om te solliciteren!

Wat kan ik verwachten?

Zie allereerst in het stuk hierboven bij ‘Wat ga je leren’? En verder:

– 44 pagina’s met praktische strategieën, tactieken, tips en tricks. Geschreven op diverse levels zodat zowel de beginnende als gevorderde professional aan de slag kan.

– Het e-book is echt een DOE-boek. Je kan in het bestand typen en de templates direct gebruiken. Schrijf je liever, print het dan, pak je pen en maak tijdens het lezen meteen de opdrachten. Het DOEN gaat jou helpen om er direct mee te beginnen en het niet te laten liggen voor een andere keer. 

– Kom je er toch niet zelf uit? Ik help je met alle liefde verder. Stuur mij een bericht of volg mij op Instagram @werkimago voor nog meer tips.

 

Wanneer ontvang ik het e-book?

Direct nadat de betaling is gelukt ontvang je een email met daarin de link naar het e-book zodat je deze kunt downloaden.

Hoeveel kost het e-book?

Het e-book kost 29,99 incl. btw