Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

De reden waarom ik zelf afbeeldingen, Infographics en ander beeldmateriaal maak

Zoals je vast al hebt gelezen ben ik mijn nieuwe bedrijf aan het ontwikkelen. Een erg leuke fase waarin ik ook ineens mijn ‘creatieve ik’ heb ontdekt. Vanuit het niets kwamen er allerlei ideeën op gebied van bloggen, vloggen en podcasts (binnenkort meer). Maar ook om zelf foto- en beeldmateriaal te creëren.

Dit laatste is ontstaan toen ik tijdens het schrijven van een blog geen leuk plaatje op google kon vinden. Ik dacht ineens, waarom maak ik het niet zelf? Ik pakte het tekenblok van mijn zoontje, tekende daar een opwaarts spiraal op, legde de stift en twee tropische bladeren erbij en ineens was daar een fotomoment. Supercool! En toen dacht ik, vanaf nu ga ik zelf mijn plaatjes en afbeeldingen creëren. Leuk en fijn, maar ook veiliger aangezien er op Google natuurlijk heel veel afbeeldingen staan die auteursrechtelijk beschermd zijn.

Die mag je dus eigenlijk niet zomaar gebruiken (alhoewel iedereen het wel doet). En aangezien ik al Infographics voor o.a. opdrachtgevers maak, kwam ook mijn idee om afbeeldingen, beeldmateriaal en andere content voor opdrachtgevers te maken. Zo kan mijn creativiteit eruit, doe ik wat ik eigenlijk altijd al leuk heb gevonden en krijg ik er ook nog voor betaald. Alhoewel dat laatste natuurlijk nog in de praktijk moet gaan blijken 😉

Have a nice day!

P.S. Je kan vanaf nu dus je beeldmateriaal door mij laten maken! Dus wil jij op jou social media pagina’s unieke content en afbeeldingen? Of wil je tijdens het sollicitatieproces meer beeldmateriaal gebruiken? Denk aan vacatures, sollicitatie uitnodigen, aanbiedingen etc.

Stuur gerust een berichtje.

[instagram-feed]