Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

Confession: Ik weet niet meer wat ik in mijn vrije tijd moet doen

De laatste tijd merkte ik al vaker. Ik weet niet wat ik met mijn vrije tijd moet doen. Dat heeft natuurlijk wat meer uitleg nodig. In principe werk ik elke dag tot half 2. Daarna halen we de kids op van de Spaanse school, ga ik koken en dan is het tijd voor het warme eten. Rond een uurtje of half 4 zijn we dan klaar met eten en hebben we nog de rest van de dag en avond voor leuke dingen. Steeds vaker gaan de kids dan lekker met elkaar spelen en heb ik ineens de tijd voor mezelf.

 

Het echte Spanje

Ik ben het niet gewend om de tijd voor mezelf te hebben. In Nederland was het altijd stressen en rennen. Ons eerste jaar in Spanje was er ook altijd wat te doen. De zon scheen vorig jaar ook meer in het voorjaar dus we lagen altijd wel lekker in het zwembad in de middag. Maar het afgelopen half jaar was het minder warm, geen zwemweer en door corona lonkt het ook nog niet echt om toeristische dingen te gaan doen.

Steeds vaker ontstonden de momenten dat ik niets ‘moest’. Een heerlijk gevoel! Maar na meerdere middagen boeken lezen was ik daar ook wel klaar mee. En opeens besefte ik van de week dat ik steeds vaker naar mijn laptop grijp als ik niets te doen heb. Ik duik achter mijn laptop en ga door met werken. Niets mis mee natuurlijk, maar ik doe het vanuit verveling. Ik zou juist leuke dingen moeten gaan doen vanuit verveling. Ik heb zoveel (zakelijk) getekend voorheen, waarom pak ik dat niet op? Waarom ga ik niet lekker de natuur in? Waarom ga ik niet……. (vul zelf maar in)? Genoeg dingen te doen, maar toch pak ik liever mijn laptop en ga ik verder aan mijn bedrijf bouwen. Ben ik een workaddict? Wil ik gewoon meer meters maken in mijn bedrijf? Of kan ik niet meer ontspannen?

De antwoorden heb ik nu niet. Wellicht leert de tijd het mij. Maar 1 ding is zeker, naar mate het weer vanaf nu weer mooier gaat worden zal ik vast minder en minder achter die laptop kruipen. En meer en meer in het zwembad liggen. 

Herken jij ook dat je niet meer weet wat je in je vrije tijd voor jezelf kunt doen?

 

 

 

 

[instagram-feed]