Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

5 redenen waarom ik de werkdag start met de vervelendste taak

Vervelende taken of stomme klusjes, iedereen heeft ze wel in zijn of haar werk/baan/onderneming. Ik ook!


“Voorheen kon mijn hele dag in het teken staan van die stomme taken.”

Nu heb ik een oplossing gevonden die werkt. Eigenlijk heel simpel (té simpel), maar het werkt echt! Begin je dag met deze ‘vervelende’ taken. Waarom zou ik dat doen hoor ik je denken. Hierbij 5 de redenen waarom ik de dag begin met deze ‘vervelende’ taken.

  • Focus je aan het begin van de dag één uur op de vervelende taken en je houdt de rest van de dag over voor alle leuke(re) taken.
  • Niet meer uitstellen. Toen ik nog niet op deze manier werkte dacht ik constant; ’ik doe het zo’. Maar steeds als het ‘zo’ was, had ik geen zin en dacht ik het weer; ’ik doe het zo’. Met als resultaat dat ik einde van de dag helemaal geen zin meer had om het te doen.
  • Je bent ervan af! Cliché maar waar. Doe je deze taken niet aan het begin van de dag? Dan kijk je er de hele dag tegenop om ze te doen, want ze moeten nu eenmaal gebeuren.
  • Het geeft voldoening. Heb je een vervelende taak af, dan ben je trots op jezelf!
  • Het geeft je dag veel meer positiviteit. Dit is echt het effect van de eerdergenoemde punten.

Sinds ik deze werkwijze heb ingevoerd heb ik er echt heel veel baat bij. Maar ja, natuurlijk is niemand perfect en ik ook niet. Vanochtend heb ik dat vervelende klusje niet gedaan en betrapte mezelf net alweer op de gedachte; ’ik doe het zo’. Het zal blijken wat dat vandaag gaat betekenen….

[instagram-feed]