Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

Starbucks Struggles

Starbucks en haar aantrekkingskracht, wat is dat toch?”

Ik ben gek op de Starbucks, althans twee dingen van de Starbucks. Want degene die mij goed kennen weten dat ik niet van koffie hou. Dus mijn standaard bestelling is een kleine Chai Latte (zonder water) en Carrot Cake. Gelukkig zit er bij mij in de buurt geen één Starbucks dus beperkt het zich voor mij tot onderweg naar….

Die struggles hebben dan ook in de basis te maken met de voors en tegens om iets te kopen bij de Starbucks. De ‘voors’; het is super lekker, het is een traktatie, verwenmomentjes etc. De ’tegens’; je loopt er op leeg en tegelijkertijd loop je er juist vol van. En wat bedoel ik daarmee? Je loopt er op leeg omdat de prijs eigenlijk schrikbarend is. Ik betaal altijd een kleine 8 euro voor deze combinatie. Reken maar uit als je meerdere keren per week zou gaan. En je loopt er ook vol van, denk maar eens aan al die suiker (en calorieën) die er in deze combi zitten.

Maar goed wat zijn nou de Starbucks Struggles?

 Eigenlijk komt het neer op de ‘Ga ik het wel of niet doen?’ vraag. Dus als ik onderweg langs een Starbucks kom, ik weet namelijk over het algemeen in Nederland wel waar ze langs de snelweg zitten. Soms ga ik gewoon (of niet) zonder erbij na te denken. Veel vaker komt mijn ‘struggle’ momentje; ik wil graag (altijd!), maar weet dat ik het beter niet kan gaan. Bijvoorbeeld omdat ik die week al geweest ben, omdat ik net weer zo goed suikervrij aan het eten en drinken ben of omdat ik onderweg ben naar een plek waar ze ook Chai Latte’s serveren. Van de week reed ik bijvoorbeeld op de A2 richting Utrecht (vanuit Amsterdam). De Starbucks op die route is echt mijn standaard stopover. Ik had weer eens last van die struggles dus, terwijl de geestdodende trajectcontrole voortduurde (voor degene die het niet kennen 5 banen waar je slechts 100 mag), zat ik na te denken of ik wel of niet ging stoppen. Ik ging al bijna de afslag af en dacht toen, het café waar ik heen zou gaan zal vast ook een Chai Latte hebben, dus ben ik toch maar snel weer doorgereden. De volgende keer zal er voor mij vast weer een (andere) Starbucks Struggle zijn.

 

Herken jij deze Starbucks Struggles of heb jij er nooit last van?

[instagram-feed]