Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

Ondernemen heeft ook ‘downs’​

De ups en downs van ondernemen. Ze horen erbij, ik weet het. Soms gaan de dingen alleen gewoon niet zoals je wilt of beter gezegd ze gaan (te) langzaam…. Aangezien ik vaak de positieve dingen van het ondernemen deel, deel ik deze keer de zaken waar ik de afgelopen tijd juist tegenaan ben gelopen.

Ik ben met zoveel coole dingen bezig, maar toch heb ik er helaas nog niets van kunnen laten zien. Zoals ik eerder aangaf deed mijn eerste website niet wat ik wilde qua functionaliteiten. En het bouwen van de nieuwe website kost meer tijd dan verwacht. Eigenlijk had ik gedacht dat we twee weken geleden al alles live hadden kunnen zetten. En inmiddels is het december en staat er nog niets live; geen website, geen gratis checklist, geen ebook.

Soms word ik er ook onzeker door, gaat alles wel lukken en is het allemaal wel goed genoeg? Maar als ik dan iets herlees of door een ander laat proeflezen krijg ik juist positieve reacties. En heel gek (of niet), dat stemt mij meteen weer positief. Ja, ik kan het en ja het gaat een succes worden! Gek eigenlijk dat iemand anders zijn mening, mij zekerder maakt. Of misschien is het wel helemaal niet gek en is het de ‘natuur’ om bevestiging te zoeken.

We zijn nu wel bezig met de laatste puntjes op de ‘i’ dus we zijn er nu echt bijna. En dan kan eindelijk alles echt live! De website, de gratis checklisten, het ebook, de podcast. Eindelijk kan ik jou geven waarvoor ik Werkimago heb opgezet! Bekender, Zichtbaarder en Aantrekkelijker zijn bij jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. En guess what….. je kunt het allemaal zelf realiseren!

[instagram-feed]

Telefoonnummer

Instagram