Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

De 8 voordelen van interimmen

Veel collega’s op interim opdrachten en in mijn netwerk hoor ik altijd zeggen; ‘Wat zou ik ook graag willen interimmen, dat lijkt mij leuk!’ Mijn standaard reactie; ‘Het is heel leuk!’ Natuurlijk zitten er ook ‘nadelen’ aan, maar die zijn voor iedereen anders. Wat ik de afgelopen 2 jaar zo leuk vond aan interimmen is:

  • Je kan een ‘kijkje nemen in de keuken’ van veel bedrijven.
  • Je groeit als persoon explosief doordat je jezelf constant weer dient aan te passen aan nieuwe collega’s, processen en werkomgevingen.
  • Je doet heel veel in korte tijd aangezien er van je wordt verwacht dat je hard werkt.
  • Je ontwikkelt je carrière veel sneller. Als je namelijk bezig bent met een opdracht, en je doet het goed, dan word je vaak ook gevraagd voor andere projecten/taken die in een ‘vaste’ functie niet op je pad komen.
  • Je ontmoet heel veel nieuwe mensen.
  • Relatief gezien verdien je meer dan in een loondienst functie.
  • Je kan ‘legaal’ jobhoppen.
  • Het geeft elke keer weer een ‘kick’ als je een nieuwe opdracht ‘binnenhaalt’.

 

Wat is (of lijkt) voor jou een voordeel van interimmen?

De vraag is dan ook, wat houdt je tegen? Natuurlijk, elk voordeel heeft zijn nadeel (echt een cliché maar wel waar). Dus ik kan bij alle acht ook een nadeel benoemen. Sterker nog, ik weet zeker dat jij dat ook kan. Mijn volgende artikel zal dan ook gaan over; De 8 nadelen van interimmen.

[instagram-feed]

Telefoonnummer

Instagram