Hoi, Ik ben Kim!

Ik ben Kim Werensteijn. Het is mijn missie om je te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Waarom? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers.

Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je dit heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Kim Werensteijn

De 8 nadelen van interimmen

Gisteren heb ik de 8 voordelen van interimmen benoemd en vandaag ga ik de 8 nadelen benoemen. Natuurlijk kan voor mij iets een voordeel zijn, voor jou een nadeel en vice versa. Neem het dus niet persoonlijk, sterker nog een aantal van onderstaande nadelen zijn niet eens een nadeel voor mij. Zo vind ik het persoonlijk heel leuk om te netwerken. Lees de nadelen dus ook meer in de algemene zin dan dat het per se ‘mijn nadelen’ zijn.

  • Je dient jezelf elke keer weer opnieuw voor te stellen en je onderdeel te maken van een team. En daarmee dus elke opdracht weer opnieuw te ‘bewijzen’ dat je goed in je werk bent.
  • Elke keer moet je de processen en werkwijzen van het bedrijf eigen maken.
  • Netwerken, netwerken, netwerken en dus opdrachten zelf binnen halen.
  • Je staat altijd ‘aan’. Als medewerker in loondienst kan je nog wel eens een dagje geen zin hebben. Als interimmer wordt er van je verwacht dat je altijd hard werkt.
  • Ja, je verdient relatief veel maar de belastingdienst komt het jaar erna nog even met een flinke naheffing over hetgeen jij verdiend hebt.
  • Je moet een hele administratie bijhouden en kosten maken. Denk aan alle bonnetjes, bonnetjes, bonnetjes, btw afdragen, reserves inbouwen voor als je geen opdrachten hebt, verzekeringen, pensioen etc.
  • Geen opdracht hebben, dat kan ook gebeuren. Het idee dat dit kan gebeuren, is misschien nog wel wat mensen het meest tegenhoudt om te gaan interimmen. De onzekerheid; wat als ik hierna geen nieuwe opdracht heb?
  • En als laatste, ben je eenmaal onderdeel van het team geworden dan neem je ook weer afscheid van de collega’s en begint het hele proces weer van voren af aan.

  Verlang jij naar meer vrijheid én wil je dezelfde omzet behouden dan is het recruitment abonnement een mooie voor jou!

  LEES HIER MEER OVER HET RECRUITMENT ABONNEMENT

  Als je jouw verdienmodel verandert naar een recruitment abonnement krijg je veel meer rust en vrijheid in je bedrijf.

  Je kunt namelijk je tijd en agenda indelen hoe jij dat wilt waardoor je meer vrijheid gaat ervaren.

  Daarnaast heb je met dit verdienmodel meer vaste omzet en weet je precies wat er elke maand binnen komt zonder dat je alleen de uurtjes die je werkt betaald krijgt.

  Met het abonnement kun je alle kanten op, van operationeel recruitment tot en met strategisch recruitment. Net wat bij jou past!

  Zet vandaag nog je eigen recruitment abonnement op

  Speciaal voor recruiters die rust, vrijheid en een structurele omzet van 5k, 10k, of 15k per maand willen.

  Ga praktisch en snel aan de slag:

  ✔️ Een compleet stappenplan waarmee jij jouw eigen recruitment abonnement creëert en in de markt zet.

  ✔️ Bomvol waarde zodat je kunt toewerken naar een bedrijf op jouw voorwaarden met stabiele omzet én vrijheid

  ✔️ Inclusief diverse templates voor offertes en overeenkomsten

  ✔️ Bonus: 4 tips om jouw omzet met add-ons te verhogen.

  Dit alles voor slechts 47 euro