Hoi, Ik ben Kim!

Ik begeleid Recruiters om zelf gemakkelijk employer branding en recruitment marketing in te zetten zodat zij minder hoeven te ‘searchen’ en kandidaten zélf bij hun organisatie solliciteren.

Ik geloof dat elke Recruiter zelf kan zorgen voor meer sollicitaties als je maar zorgt dat je bekend, zichtbaar en aantrekkelijk bent voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt.

Met mijn jarenlange ervaring als (interim) Recruiter binnen zowel het MKB, corporate, RPO als aan de bureauzijde weet ik hoe je kandidaten wél kunt bereiken en laten solliciteren. Als ervaringsdeskundige kan ik het niet uitstaan dat employer branding en recruitment marketing voor veel Recruiters buiten bereik is, juist terwijl dit de oplossing is om meer goede kandidaten te laten solliciteren. Ik ben ervan overtuigd dat elke Recruiter zelf hiermee aan de slag kan, zonder (veel) ervaring en zonder of met weinig budget. Om me hiervoor hard te maken heb ik een eigen podcast, 2 e-books geschreven en geef ik regelmatig trainingen en workshops.

Ik droom van een wereld waarin het makkelijker wordt voor Recruiters en bedrijven om kandidaten te werven. Niet meer uren searchen en ploeteren, maar gericht je doelgroep benaderen en hen zelf laten solliciteren!

En verder?

♥ Work addict ♥ gek op chocola met noten ♥ mama van 2 zoontjes; Tygo en Yari ♥ eet met ups en down volgens het Paleo principe ♥ sowieso dol op eten! ♥ Hugo Boss Jour Woman ♥ lensdragend ♥ creatief ♥ dat uit zich o.a. in de (zakelijke) tekeningen ♥ opgegroeid in de Randstad ♥ in 5 verschillende landen gewoond ♥ momenteel woonachtig in Spanje ♥ werkt remote/locatie onafhankelijk en zou ook niet meer anders willen ♥ Genomineerd voor de Viva400 2020 in de categorie Business & Creatie ♥

Wil je meer weten over mij, wat mij bezig houdt en een kijkje achter de schermen van Werkimago? Volg mij op Instagram @werkimago.

#MYLIFE

Je kunt Kim gezien of gehoord hebben bij:

De werkimago podcast - Kim Werensteijn
Blogger XpertHR
Viva400
Remote Recruiters
Business Women Nederland
Werf&
Locatieonafhankelijkwerk
avontuurlijke vrouwen
Vrijheidsondernemers
Stichting Babyspullen
@askmatthijs

Stuur mij een bericht

 

Ik kijk er naar uit!

3 + 1 =